Bekodan Ek Garanti Fırsatları

24-04-2018 10:53
Bekodan Ek Garanti Fırsatları

Bekodan Ek Garanti Fırsatları

 

Bir Dünya Markası Beko

 

1950 yılında ilk kez Vehbi Koç tarafından, salça ve konserve fabrikası için Bejerano adlı firma ile kurulan ortaklık sonrasında ortaya çıkan Beko, 1983 yılı itibarı ile gücünü arttırarak dünyaya açılmayı hedefleyen lider bir marka olmuştur. 1990 yıllarında Dünya’ya açılmaya başlayarak, ihracat markası olarak kendisini ispatlamıştır. 2000’li yıllara gelindiğinde Beko dünya çapında adını duyuran bir marka olmuştur. Bu nedenledir ki Beko ‘’Dünya Markası’’ sloganı ve son teknolojilerle yaptığı yenilikler ile adını duyurmaya devam etmektedir. Dünyada 100 den fazla ülkede, 280 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sunan Beko, sanayileşmenin artması ve yenilenen teknolojisi ile sürekli büyüme göstermektedir.

 

Beko Garanti Fırsatları

 

 

Beyaz eşyadan, elektroniğe her türlü ürüne ve hizmete ev sahipliği yapan Beko, ürün kalitelerini arttırmak ve müşteri memnuniyetini maximuma çıkarmak için çalışmalarına sürekli olarak devam etmektedir. Kullanıcısına sağladığı ek garanti şartları kaliteli hizmet sayesinde Beko markasının güvenilir olmasına katkılar sağlamıştır. Beyaz eşya ve elektronikte, dayanıklılık ve garanti sözüyle, kullanıcısının en çok tercih ettiği markalar arasında yerini almıştır. Ayrıca Beko ek garanti şartları, beyaz eşya ek garanti süresini uzatmaya ve müşterinin kullanımını arttırmaya yönelik 4 yıla varan ek garanti hizmeti ve Beko ek garanti ücretleri ile hizmet kalitesini arttırmaktadır.

 

Beko Garanti Kapsamındaki Ürünler

 

 

Beko beyaz eşya ve elektronikteki ürünlerine 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl garanti şartı sunmaktadır. Ayrıca garantisi biten ürünlere de belli bir ücret karşılığında Beko ek garanti sağlamaktadır. Bir ürün satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemlerden birisi, satın alınan ürünün garanti kapsamı ve ek garanti şartları olup olmadığıdır. Beko ek garanti hizmetiyle sunmuş olduğu garanti süresine ilaveten beyaz eşya garanti süresi uzatma şartı sunmaktadır. 4 yıl garanti kapsamındaki ürünleri: SBS gardırop tipi No-Frost Buzdolapları, 5-6 kg çamaşır makineleri, Solo-Ankastre No-Frost Buzdolapları, Kurutmalı çamaşır makineleri, Derin Dondurucular, Solo-Ankastre Bulaşık makineleri, Solo-Ankastre fırınlar, Solo-Ankastre 7-8-9 kg çamaşır makineleri, ev tipi klimalar.

 

Beko 3 yıl garanti kapsamındaki ürünleri: Buzdolabı, Bulaşık makinesi, Derin Dondurucu, Fırın, Termosifon şofben, Televizyon, Çamaşır makinesi, Klima, LCD Tv, Monitör, Kurutma makinesi ve Kombi Beko 2 yıl garanti kapsamındaki ürünler: Mini ve Midi fırın, Mikrodalga fırın, Set üstü ocak, Aspiratör, Müzik setleri, Halı yıkama makineleri, Ankastre set üstü ocaklar, Ankastre Aspiratörler, Uydu sistemleri, Elektronik küçük ev aletleri.

 

Beko Beyaz Eşya Süresi Uzatmak İçin Fiyatlar Nelerdir?

 

 

Beko montaj tarihi itibarı ile ek garanti ücreti şartı da sunmaktadır. Beko ek garanti ücretleri, ek garanti şartı kapsamı, montaj tarihi itibarı ile yıl garanti kapsamına giren ürünlerine yıl ek garanti 249 Tl’ye, montaj tarihinden 6 ay sonra yapılan 4 yıl ek garantiye 299 Tl talep etmektedir. Beko yalnız kendi müşterilerine ve ürünleri için beyaz eşya garanti süresi uzatma imkanı sağlamaktadır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.