Cebinize Dost Göz Alıcı Cep Telefonları

Cebinize Dost Göz Alıcı Cep Telefonları

Cebinize Dost Göz Alıcı Cep Telefonları

 

Son Teknoloji Cep Telefonları

 

Gm5 Plus Silver cep telefonları son teknoloji ile birlikte üretilmiş olan ve son döneme damga vuran cep telefonları listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Toplam 8 çekirdeği bulunan bu telefonların internete bağlanma hızları 4.5 G ile belirtilmektedir. Bu hızlı bağlantı ayrıcalığı vasıtası ile birlikte sık seyahat edenlerin de bir numaralı tercih sebebi olarak gösterilmektedir. Kamerası 13MP olan bu cep telefonlarında fotoğraf çekmek, arşiv yapmak ve video yayınlamak da sosyal medya hesapları vasıtasıyla çok daha kaliteli ve profesyonel ölçeklere dönüştürülmektedir.

 

Pc senkronizasyonu da bulunan silver cep telefonları 5.5 inçlik dokunmatik ekranıyla da kullanıcı memnuniyetini zirve noktalarına taşımaktadır. 32 GB'ye yükseltilmiş hafızası ile birlikte birçok bilgi ve arşiv birikiminin sağlanmasını kolaylaştırmaktadır. 2 yıl garanti kapsamında yer alan ürünlerin yedek parçaları da piyasa içerisinde kolaylıkla bulunmaktadır. Son teknoloji ile birlikte imal edilmiş diğer bir cep telefonunun adı Space Grey adıyla piyasaya sürülmüştür. Apple Türkiye Firmasının garantisi altında yer alan ürünler güvenli ve konfor kullanım modellerinin alt yapısını oluşturmaktadır.

 

Tamamen Apple firmasına ait ve özel olan oyun ve uygulamaları sayesinde başka hiçbir telefonda bulunmayan ekonomi paketlerinin sahibi olmak da söz konusu edilmektedir. Yazılımsal olarak desteklenen içeriği ile birlikte 2018 yılının müşteri kitlesine özel olarak seslenmeyi başaran çok yönlü cep telefonlarıdır.

 

Modern Cep Telefonları ve Ürün Özellikleri

 

 

Samsung Galaxy'in piyasaya çıkardığı son sürüm olan Duos cep telefonları 256 Gb'ya kadar arttırılabilir hafızası ile birlikte müşterilerin modern taleplerine anında cevap verme ayrıcalığına sahip. Bas konuş özelliği de yüklenebilir olma seçeneği ile birlikte satışa çıkarılmaktadır. E-mail desteği ve entegre flaş özellikleri mevcut olan Duos cep telefonlarında ek olarak entegre kamera seçenekleri de mevcuttur.

 

Resmi distribütör özelliğine sahip olan Apple Iphone 7'ler de modern cep telefonları kategorisinde yer alan ve satış oranları günden güne artan bir başka cep telefonlarıdır. Çeşitli uygulamaların data bellekleri ile birlikte kullanılan görüntülü konuşma seçenekleri yüklenmiş olarak alıcılara sunulmaktadır. Kamera çözünürlüğü 12 Mp olan bu telefonlar maksimum 14 saat konuşma haznesi ile de modern bir alt yapıdadır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.