Derin Dondurucu Bizden Alınır

04-05-2018 12:14
Derin Dondurucu Bizden Alınır

Derin Dondurucu Bizden Alınır

 

Evlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan derin dondurucu ürünler fonksiyonel özellikleri sayesinde son yıllarda hemen hemen her eve girmeye başladı. Piyasada pek çok markanın ürünü bulunurken bunlar arasından en kullanışlı olanını tercih etmek uzun ömürlü bir ürün için en çok dikkat edilmesi gereken konudur.

 

Fonksiyonel Özellikler

 

 

Dondurucular farklı farklı özelliklere sahip olması nedeni ile her ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye sahiptir. Bu ürünler içerisinde A+ sınıfına sahip olan modeller oldukça talep görüyor. Bu sınıfa ait ürünlerin enerji tüketimlerinin az olması tercih edilir oluşunu de oldukça arttırıyor.

 

Ürünler sadece evlerde değil aynı zamanda iş yerlerin de kullanılmaya başlanmıştır. Ürün seçenekleri arasında çekmeceli ve sandıklı olarak tasarlanmış seçenekler bulunuyor. Sandıklı seçeneklerin pek çoğunda iç kullanımı daha verimli hale getirebilmek amacı ile sepet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra iç hacimlerinde de farklılık bulunan bu ürünler her ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde bir tasarıma sahiptir.

 

Statik bir soğutma sistemi bulunan bu ürünler herhangi bir elektrik kesintisi halinde dahi ortalama 24 saat ile 36 saat arasında bir süre ürünlerin bozulmadan muhafaza edilmesine olanak tanıyor.

 

Kullanışlı İç Hacim

 

 

Dikey ve yatay olarak da bilinen derin dondurucu modelleri kullanılacakları yere göre tercih edilmelidir. Bu sayede ürünlerden daha verimli bir kullanım sağlanmış olur. Sizler için satışa sunmuş olduğumuz markalar arasında Beko'da bulunuyor. Beko derin dondurucu modelleri içinde zengin seçenekler bulunuyor. Bunun yanı sıra dış tasarımında da estetik bir yapının bulunduğu modeller kullanıldıkları ortama zarif bir görüntü sağlıyor.

 

Beko derin dondurucumodelleri içerisinde LED aydınlatma sistemi bulunuyor. Bu sayede ürün içerisinde bulunan gıdalar her daim daha rahat bir biçimde görülebilir. Bu da kullanım açısından büyük bir avantaj kazandırır. Mekanik bir kontrol sistemine sahip olan bu ürün grubu aynı zamanda oldukça düşük bir desibel ile çalışıyor. Bu da kullanıcının ürünün sesinden rahatsız olmasının önüne geçiyor.

 

Hızlı bir şoklama yapabilen modeller içerisinde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Son yıllarda beyaz rengin yanı sıra gri ve metalik tonlara sahip olan tasarımlar da oldukça ilgi gören modeller içerisinde yer alıyor.

 

Hijyenik özellikleri ile dikkat çeken bu ürünlerin kapakları da kolay açılıp kapanabilme özelliğine sahiptir. Böylece kullanıcı bir eli ile ürünün kapağını açabilirken diğer eli ile de gıdaların ürün içerisinde yerleştirilmesi işlemini gerçekleştirebilir. Çekmeceli modeller içerisinde ise genellikle 4 ya da 5 farklı çekmeceye sahip olan ürünler bulunuyor. Kapaklarda kullanılan contalarda da anti bakteriyel özellik vardır.

 

Kapı yönünün kolaylıkla çevrilebiliyor olması da ürünün kullanılacağı ortamda kolaylık sağlıyor. Hızlı dondurma özellikleri sayesinde bu tip ürünler gıdaları özellikle besin değerlerini kaybetmeden oldukça uzun bir süre koruma imkanını sağlıyor. Böylece yılın her mevsimi sağlıklı ve taze tüketim yapma imkanı elde edilmiş oluyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.