Dizilerinizi 4K İzleyin!

11-07-2018 15:33
Dizilerinizi 4K İzleyin!

Dizilerinizi 4K İzleyin!

 

Led Televizyon Seçenekleri

 

36 aya kadar varan garanti kapsamında bulunan led televizyonlar dört çekirdek işlemci hacmiyle de kullanıcılara üst düzey bir izleme keyfi sunmakta. High Dynamic Range açılımına sahip olan HDR destekli bu televizyon ürünleri fotoğraf kalitesinde videoların oynatılması ve kaydedilmesi açısından da müşterilere ekstra bir kullanım konforu vaat etmektedir. Akıllı kumanda uygulaması ile birlikte hem akıllı telefonlara hem de akıllı tabletlere bağlanma ayrıcalığına sahiptir. Bu sayede kanal değiştirme, ses açma gibi temel televizyon disiplinleri tabletler ve akıllı telefonlar aracılığıyla sağlanmaktadır.

 

Öne bakan 2 adet hoparlörü sayesinde yüksek kalitedeki görüntüleri aynı zamanda yüksek kalitedeki ses ivmesi ile birlikte dinleme seçeneği de artı özellikleri arasında gösterilmektedir. Wifi'si dahili olan Crystal Led televizyonları yıllık enerji tüketimleri ile de hem cep hem fatura dostu olarak göz doldurmaktadır. Android led televizyonlar da alıcılara kataloglar içerisinde sunulan alternatif televizyon modelleridir.

 

Ekran boyutu 55 / 139 cm olan bu ürünler ile birlikte film ve dizi izleme seçenekleri ayrı bir keyif alanına sevk edilmektedir. Ürün rengi siyah ve beyaz gibi ana renklerde olabildiği gibi Rose Gold gibi modern ve seçkin bir renkte de olabilmektedir. Bu ürünlerde 3 yönlü ses sistemi bulunmaktadır. Dijital ses çıkışı tamamen optik olup yayılım gücüne sahiptir.

 

Dizi İzleme Özelliklerini Arttıran Televizyon Seçenekleri

 

 

Full hd uydulu led televizyonlar günümüz modern evlerinin dizi izleme alışkanlıklarını 4K avantajı ile birleştirmiş yüksek teknolojili televizyon ürünleridir. Toplamda 199 tv kanalı hafızası mevcuttur. Hem kablolu tv hem de merkezi tv alıcıları ile mutlak uyum içerisinde çalışmaktadır. Çocuk kilidi sunulan ek özellikler arasında bulunmaktadır. Siyah kasası ile birlikte tüm mobilyalar ve ev içi dekorasyonu ile mutlak bir şekilde uyumluluk ölçütleri sergiler.

 

Duvara monte aparatı ile birlikte satılan full hd uydulu televizyonlar az yer kaplamaları sayesinde de tercih sebebi olabilmektedir. Mevcut kumandaları çok yönlü olup güç tasarruf modu sayesinde bütçe dostu olarak lanse edilmektedir. 5 ms tepki süresinin yanı sıra Usb üzerinden film ve fotoğraf uygulama seçeneklerine de sahiptir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.