Eğlence Tek Tuşla Eve Geliyor

16-03-2018 13:24
Eğlence Tek Tuşla Eve Geliyor

Eğlence Tek Tuşla Eve Geliyor

 

Akıllı cihazların kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte birçok teknolojik üründe devrim niteliğinde değişiklikler yaşandı. Bu değişiklikleri yakından takip eden beko tv kullanıcılarına her zaman en iyi hizmetleri sunmaya devam etmektedir. Son yıllarda sıklıkla duyduğumuz smart tv kavramı sayesinde yenilenme süreci televizyon için vazgeçilmez olmaya başlamıştır. Birçok özelliği bir arada bulunduran cihazlar neredeyse bir bilgisayarın yaptığı her şeyi yapabilmektedir.


 

Beko Crystal TV Serisi' nin Teknik Özellikleri

 

 

Artık televizyon denilince istenen birçok işlevi yapabilen ve ekran karşısındayken istediğinize anında ulaşarak keyifli anların sürekli devam etmesidir. Akıllı cihazların kullanımı için pratik çözümleri ara yüz teknolojisinde de sunan beko tv çok kullanışlı olmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle geliştirmiş olduğu bir tek tuşla bütün uygulamalara kolayla ulaşılabilirlik özelliği kullanıcılara bir çok imkan sunmaktadır. Barındırmış olduğu High Dinamic Range(HDR) ve Video Perfection Engine teknolojisi sayesinde sunduğu görüntü kalitesine üst seviyelere taşımaktadır. Ayrıca karanlık ortamlarda çekilmiş film ve dizi izlerken koyu kısımların çok daha net görünmesini sağlayan micro dimming son teknolojisi sayesinde her koyu tonlu pikselin rengini en optimizme hale getirilir.


 

Ekrana baktığınızda renkler olduğundan daha canlı görülmektedir. Bunun altında yatan teknoloji son derece gelişmiş elektronik cihazlar tarafından desteklenmektedir. Bir diğer özelliği ise hareketli görüntülerde geçişlerin VPE uzantısı kullanarak son derece hızlı hale getirilebilmektedir ve bunu destekleyen çift çekirdekli bir işlemcisi vardır. Büyük ekranın karşısında 4K çözünürlükteki bir üründen bahsetmiş olduğumuzu unutmadan her bir piksel için geliştirilmiş teknolojilerle bir arada düşünüldüğünde ortaya tek kelimeyle muhteşem bir şey çıkmaktadır.


 

Beko Crystal TV Serisi' inde Kullanıcılarını Bekleyen Arayüz Ve Diğer İmkanlar

 

 

Ürün kolay arayüz imkanı sayesinde her kesimden kullanıcıyı kısa sürede kendine adapte edebilmektedir. Sloganın da çıkış noktası olan tek tuş kullanarak neredeyse her şey yapılabilmektedir. Bu da kullanıcıları karmaşık arayüzlerden kurtarmaktadır. Teknolojiden hiç anlamayan insanları bile kendine hayran bırakacak derecede kolay olan arayüz bütün uygulamalara hızlıca ulaşmayı sağlamaktadır. Giderek gelişen kumanda ergonomik tutuş özelliğinin de gözlerden kaçmamış durumdadır.


 

Kolayca sosyal ağlara bağlanılabildiği gibi paylaşım sitelerindeki videolarla keyifli dakikalar geçirilebilmektedir. Hatta Snap&Snap uygulaması sayesinde ekranda gördüğünüz bir görüntüyü anında bütün arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bununla da kalmayan üründe birçok uygulamadan istediğinizi seçip yüklediğiniz takdirde kullanmaya devam edebilirisiniz. Aslına bakıldığında ürünün kuruluşundan çalışma sistemindeki internet ve kablolu TV alt yapısına kadar bir çok şeyin düşünülmüş olduğu aşikardır. Kullanıcılara kumandayı ellerine alıp ekranın karşına geçerek rahatça uzanmaları dışında çok da bir şey bırakılmamış gözükmektedir

 

Neredeyse kullanıcıların bütün ihtiyaçlarının düşünüldüğü bu teknolojide kullanıcılarını şaşırtmaya devam etmektedir. Uzun yıllardır her çıkardığı ürünle kullanıcılarını şaşırtmayı başarmıştır. Üstün servis hizmetleri sayesinde müşterilerini satın alma gerçekleştikten sonra da memun etmeyi başarmaktadır. Beko işine duyduğu saygıyla smart tv teknolojisinde de çıtayı ileriye taşımayı başarmış gözüküyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.