En Büyük Yardımcı Bulaşık Makinesi!

04-05-2018 12:24
En Büyük Yardımcı Bulaşık Makinesi!

En Büyük Yardımcı Bulaşık Makinesi!

 

Günlük ev işlerini kolaylaştıran en büyük yardımcılardan olman bulaşık makinesi beyaz eşya grubunun da ayrılmaz bir parçası durumundadır. Hijyenik bir yıkama imkanı sağlamakta olan bu ürünler aynı zamanda zamandan kazandıran özellikleri ile de günümüzde her evde buluyor.

 

Enerji Tasarrufu

 

 

Bulaşıkları temiz ve parlak bir şekilde yıkayarak temiz bir kullanımın önünü açan bu makineler su ve elektrik tüketiminde pinti olmaları sayesinde enerji tasarrufu da sağlıyor. Farklı ısıtıcı güçlerine sahip olan modeller sayesinde herkes ihtiyacı için en uygun ürün seçeneğini mutlaka buluyor.

 

Bu ürünler arasında son yıllarda her ne kadar ankastre tasarıma sahip olan modeller ön plana çıkıyor olsa da solo tasarıma sahip olan modeller de halen gözde tasarımlar arasında bulunuyor. Birden fazla program seçenekleri sayesinde fonksiyonel bir özelliğe sahip olması kullanıcılar için de rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Farklı enerji sınıflarına sahip olan ürünler elektrik tüketimini en az seviyeye düşürüyor. Bu da faturaların azalmasına yardımcı oluyor.

 

Farklı Renk Seçenekleri

 

 

Üretilmekte olan tüm deterjanları algılayabilen yapısı sayesinde son yıllarda geliştirilen bulaşık makinesi modelleri daha çok ilgi çekiyor. Özellikle Beko bulaşık makinesi modelleri içerisinde hanımların yakın takibinde olan ürünler arasında bulaşığın kirlilik derecesini algılayarak bu doğrultuda su kullanımı yapan modeller bulunuyor.

 

Adı her ne kadar beyaz eşya olsa da metalik ya da siyah renk seçenekleri ile de farklı zevklere hitap eden Beko bulaşık makinesi özellikle inoks teknoloji ile üretilmektedir. Bu teknoloji sayesinde makine üzerinde pek çok kişiye rahatsızlık veren parmak izi lekesi bulunmuyor.

 

Makinede bulunan programlar arasında az bulaşıkların ya da daha az kirli olan bulaşıkların kısa bir süre içerisinde yıkanmasına imkan tanıyan özellikler bulunuyor. Özellikle ekonomik yıkama modu sayesinde bulaşıklar kısa zaman içinde hijyenik bir biçimde yıkanabiliyor. Bunun yanı sıra daha kirli olan bulaşıklar için ise daha yoğun bir yıkama özelliğini devreye sokabilmek için yoğun yıkama özelliği cihazlara entegre edilmiştir.

 

Cihazda kullanıcının tercih etmiş olduğu programın yapısına göre yıkama süresinde de farklılık söz konusudur. Fakat genellikle mini yıkamalar yarım saat içerisinde yıkamayı tamamlanıyor. Ürünlerde ileri zamanlı yıkama için çalışmayı erteleme durumu da söz konusu oluyor. Makinelerin modellerine göre değişiklik gösterse de genellikle 9 saate kadar yıkamayı erteleme imkanı söz konusu oluyor.

 

Makinelerde bulaşıkların yıkanması için tercih edilecek su sıcaklığını da kontrol etme olanağı bulunuyor. Genellikle 12 kişilik bulaşığı yıkayabilecek biçimde üretilmekte olan bu ürünler kullanımda fonksiyonelliği arttırabilmek için üst sepetleri ayarlanabiliyor. Üst sepetin ayarlanabilir olması alt sepetin daha verimli kullanılabilmesinin önünü açıyor. Tüm bu ürünleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir alışveriş imkanını sizlere sunuyoruz. Siz de sizin için ideal olan makineyi inceleyerek kolaylıkla ve ekonomik fiyatlar ile temin edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.