Evde Ve Ofiste Su Sebilleri

04-05-2018 12:26
Evde Ve Ofiste Su Sebilleri

Evde Ve Ofiste Su Sebilleri

 

Damacana su tüketiminin artmaya başlaması ile birlikte sebil kullanımında da giderek artış görülüyor. Sebiller sadece soğutma fonksiyonu ile değil aynı zamanda ısıtma özellikleri ile de fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Isıtma soğutma işlemleri için su sebili sadece haznede bulunan suyu kullanıyor. Bu özelliği sayesinde de enerji tüketimi konusunda da tasarruf sağlamaktadır.

 

Zengin Ürün Yelpazesi

 

 

Sitemizde sebil üretiminde bir numara olan markaların ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünlerin her birinde bulunan farklı fonksiyonlar farklı tercihleri bulunan kullanıcılar açısından da büyük avantaj sağlıyor. Oldukça kolay bir kullanıma da sahip olan bu cihazlar ilk kullanımda bir ile iki saat kadar bekletilmesi gerekmektedir. Daha sonra ise beklemeye gerek kalmadan kullanıma devam edilebilir.

 

Farklı renk seçeneklerine de sahip olan su sebili her ortamda kullanılabilir özelliktedir. Sıcak yaz aylarında elinizin altında her an soğuk su bulunsun isteyenlerdenseniz bu ürünler tam da sizin ihtiyacınıza cevap verecek düzeydedir. Ofis ortamlarında görmeye alışık olduğumuz bu ürünler artık hemen hemen her yerde kullanılıyor. Son yıllarda en ortamında da sık sık tercih ediliyor. Fonksiyonel yapıları sayesinde ortamda fazla yer kaplamayan bu ürünler her ne kadar beyaz renk özelliği ile biliniyor olsa da beyaz eşya grubunun diğer üyeleri gibi özellikle metalik tonlara sahip olan tasarımları ile de dikkat çekiyor.

 

Rahat Kullanım Özelliği

 

 

Pratik bir kurulumu ve kullanımı bulunan su pınarı prize takıldıktan sonra istenen sıcaklıkta su ihtiyacını karşılıyor. Cihazın ön kısmında bulunan renkli anahtarlar ile sıcak ya da soğuk su temini söz konusudur. Ürünlerin genellikle yan kısmında bulunan bardak aparat sistemi sayesinde bardak yerleştirme de söz konusu oluyor.

 

Ürünlerin bir kısmında ise sıcak su ısıtma özelliği bulunmayabiliyor. Ürünlerdeki sıcak ve soğuk su ısıtma sisteminden su hacminin farklılığına göre fiyat farkı da ortaya çıkıyor. Tam boy su pınarı yerine kullanılacak ortamda daha az yer kaplama özelliğine sahip olan yarım boy tasarımlar da tercih edilebilir. Ürünlerde bulunan paslanmaz çelik yapılı su tankı sayesinde anti bakteriyel özelliği de güçlendirilmiştir. Dahili depolama kabini yüksek verime sahip olan soğutma kapasitesi sayesinde kaliteli bir verim elde ediliyor.

 

Ürünlerde bulunan farklı soğutma gücü sayesinde soğuk su derecesinde de farklılık ortaya çıkabiliyor.

Genellikle düşük bir desibel ile çalıştıklarından ortamda rahatsız edici bir duruma neden olmazlar. Bu sayede gerek ev ortamında gerekse de ofis ortamında su pınarı rahatlıkla tercih edilebilir.

 

Gece kullanımında da rahatlık sağlaması amacı ile bazı modellerde gece lambası özelliği bulunurken bazı modellerde ise ön kısımda elektrik panel bulunuyor. Bu sayede su haznesi kapalı olan ürünlerin içerisinde bulunan su durumunun ne seviyede olduğu kontrol edilebiliyor. Siz de bu ürünler içinden ihtiyacınızı karşılayabilecek bir seçeneği mutlaka bulabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.