Her Evin İhtiyacı Derindondurucular

26-06-2018 11:53
Her Evin İhtiyacı Derindondurucular

Her Evin İhtiyacı Derindondurucular

 

Lüks olmaktan çıkarak ihtiyaç haline gelen derin dondurucular her ihtiyaca cevap verecek donanım ve kapasite ile üretiliyor. Çekmeceli özelliğe sahip olan modeller daha az yer kapladığı için son yıllarda ürüne olan talepte de artış görülüyor. Derin dondurucu ürünler farklı hacme sahip olması ile de geniş ailelerin olduğu kadar nüfusu az olan ailelerin de taleplerini karşılayabilir niteliktedir. Ürünler kısa bir süre içerisinde, meyve ya da sebzeyi hızlı bir biçimde dondurmaktadır. Bu sayede sebze ve meyveleriniz yaz kış tazeliğini ve vitaminini kaybetmeden muhafaza edilmiş olur.

 

Estetik Tasarım Ergonomik Kullanım

 

 

Çekmeceli ürünlerin çekmece sayısı ürünün litresine göre değişiklik gösteriyor. Ürünlerde çekmece sayısı 7'ye kadar çıkabiliyor. Sandık tipine sahip olan ürünler ise genellikle üstten açılan bir kapağa sahiptir ve küçük bir sepetler yardımı ile içerisine koyduğunuz ürünleri daha düzenli muhafaza etmeniz sağlanmış olur. Ürünler zarif tasarımları sayesinde mutfaklarda dekorasyonun uyumlu bir parçası haline geliyor. A sınıfı enerji grubunun üyeleri olan derin dondurucu ürünler yıllık enerji tüketimini de minimize ederek daha az enerji tüketimi sağlamaktadır.

 

Elektrik Kesilse Bile Mükemmel Muhafaza

 

 

Düşük desibel ile çalışan ürünler bulunduğu ortama gürültü yaymadığı için rahatsız edici olmamaktadır. Her evin ihtiyacı olan dondurucular yaz kış her sebzeyi ya da meyveyi daha ekonomik bir biçimde temin etmenize de yardımcı olur. Mekanik sensörlü ya da Nofrost özelliğe sahip olan ürünler genellikle elektrik kesintilerinde dahi içerisinde bulunan ürünleri uzun süre eritmeden muhafaza edebiliyor. Dondurucu ürünlerin içerisindeki ışık sistemi aradığınızı bulabilmeniz için kullanım pratikliği sağlıyor.

 

Farklı boyutlara sahip olan modeller her mutfağa uyum sağlayacak biçimde alternatiflere sahiptir. Siz de ihtiyacınıza cevap verecek donanıma sahip olan bir dondurucu ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.