Koku Önleyici Şık Aspiratörler

24-07-2018 16:21
Koku Önleyici Şık Aspiratörler

Koku Önleyici Şık Aspiratörler

 

Aspiratör Çeşitleri ve Ürün Özellikleri

 

Müşteriler tarafından koku önleyici özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilen aspiratörlerkendi içinde birçok çeşide ayrılmakta. Bunlardan ilki sürgü tipi aspiratör çeşitleri oluşturmakta. 2 adet filtresi bulunan bu ürünler hızlı ve tempolu çalışma disiplinleri ile birlikte mutfakta yer alacak tüm yemek kokularının önüne geçmektedir.

 

Yemeklerin pişirilme esnasında aynı anda çalıştırılarak yemeklerin buharlarının yüzde doksanını içine çekmektedir. Özellikle yemek odası ve mutfak ayrımı olmayan evlerde kötü kokuların giderilmesi için çalıştırılan yüksek standartlı ürünlerdir. 40w gücü ile çalışan lambaları da tıpkı filtreleri gibi 2 adettir. Hız ayar sayısı 3 olan aspiratörlerin dereceleri pişirilen yemeklerin ve çıkan buharların durumuna göre kullanıcılar tarafından manuel olarak ayarlanabilir.

 

Diğer Aspiratör Ürünleri

 

 

Çift motorlu sürgülü aspiratörler yüksek devir güçleri ve sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde piyasadaki en popüler aspiratör cihazlarının başında gelmektedir. Kapağı inox olan bu cihazların koku önleyici özellikleri de bulunmaktadır. Çift motoru sayesinde uzun süreli ve güvenli bir kullanım modeli sunmaktadır. Sadece ev mutfaklarında değil yüksek sayıda müşteri kitlesine hizmet veren endüstriyel mutfaklarda da büyük oranda kullanılmaktadır. 60 santimetrelik geniş ölçekleri ile birlikte tüm ocağın üstünde tütmekte olan buharları emiş gücüne sahiptir. Emiş güçleri 3 farklı türde ve kademede yer alır.

 

1x25 W aydınlatma sistemi ile birlikte akşam ve gece vakitlerinde de kolaylıkla çalıştırılmaktadır. Sessiz çalışma özelliğine sahip olması da kullanıcı memnuniyetini sağlayan artı özellikleri içinde gösterilmektedir. Siyah cam dekorlu aspiratörler de son birkaç yıl içerisinde üretimi ve satışı gerçekleştirilen dekoratif aspiratör ürünleri arasında yer almaktadır. Kontrol tipi hem mekanik hem de rocker swtich olduğu için iki ayrı türde de kullanılma seçeneği sunmaktadır. Halojen lamba tipi sayesinde gözü yormayan bir ışık sistemine sahiptir. Karbon filtresi opsiyoneldir ve kullanımı son derece pratiktir.

 

Siyah ve minimal gövde kısmı ile birlikte genel mutfak dekorasyonuna ve estetik ölçütlerine katkıda bulunan ürünlerdir. Taksit seçenekleri her bütçeye uygun olarak yeniden yapılandırılmaktadır. Ürün yorumları ile birlikte fiyat karşılaştırmaları yapıldıktan sonra dakikalar içerisinde siparişleri verilebilir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.