Kokusuz Mutfak, Şahane Aspiratör

29-05-2018 17:37
Kokusuz Mutfak, Şahane Aspiratör

Kokusuz Mutfak, Şahane Aspiratör

 

Lezzetli yemekler yapılırken ortamda bulunan kokudan kurtulabilmenin en kolay yolu aspiratör kullanmaktan geçiyor. Yemek yaparken ortama kötü kokunun yayılmasını da engelleyen bu ürünler her mutfağın vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

 

Kademeli Seviye Özelliği

 

 

Ürünlerde ortamdaki kokunun durumuna göre ya da ocakta yapılan yemeğin tipine göre kullanımı sağlama özelliği bulunan seviye sistemi bulunuyor. Bu sistem sayesinde çekim gücü ile ürünleri çalıştırarak içeride bulunan kokunun kısa süre içinde çıkması sağlanmış olur.

 

Standart bir aspiratör tasarımlarında çoğunlukla çift motor bulunuyor. Ürünlerden yüksek verim sağlayabilmek için ise çekim gücünün ne kadar olduğuna bağlıdır. Bu neden ile bu tür ürünler satın alınmadan önce çekim gücü ve motoru hakkında detaylı bilgi almakta yarar bulunuyor.

 

Ürünlerde çoğunlukla üç farklı kademe bulunuyor. Bunlardan biri en düşük yani az seviye iken diğeri ise yüksek çekim gücünü sağlıyor. Orta kademe ise kontrollü kullanımlar için en ideal seviyedir.

İçerisinde bulundurduğu fan sayesinde emiş sağlamakta olan bu ürünler ortamda bulunan gazı hapsederek baca yardımı ile çıkışı sağlamaktadır.

 

Solo özelliğe sahip olan bu ürünler arasında inox teknoloji kullanılarak da üretilen modelleri görme imkanına sahipsiniz. İnox teknoloji ile üretilen modeller sayesinde cihazın üzerinde parmak izi lekesi kalmamaktadır. Böylece temizliği de kullanımı kadar kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede kullanıcının zamanı kendine kalmaktadır.

 

Kolay Temizlenme Özelliği

 

 

Ürünler kullanımlarına paralel olarak sık sık temizlenmesi gerekiyor. Çünkü aspiratör modelleri ne kadar temiz kullanılır ve bakımına dikkat edilir ise o kadar uzun ömürlü olur. Fan yardımı ile ortamda bulunan tüm kokuyu hapsetme özelliğine sahip olan aspiratör modelleri temizlendiği zaman hijyenik de olmaktadır. Zaman zaman filtre temizliği yapmak da ürünlerde hem kullanımı güçlendirir hem de enerji tasarrufu sağlamaya yardımcı olur. Bu sayede bütçeyi de zorlamamış olur. Ürün modelleri içerisinde dokunmatik seçenekler bulunurken düğmeli seçenekler de bulunuyor. Bunun yanı sıra kayan yapıya sahip olan tasarımlar da halen tercih edilen modeller arasında kendine yer buluyor.

 

Cam meteryal ile de üretilen cihazlar ayrıca dekorasyon bakımından da güçlü bir özelliğe sahiptir. Genişliklerinde de farklılık bulunması cihazların farklı ölçülere sahip olan mutfaklar ile de entegre olmasının önünü açmış oluyor. Opsiyonel karbon fitreye sahip olan seçenekleri ile uzun ömürlü olan bu cihazlar genellikle çift lamba kullanılıyor. Bu sayede ortam aydınlatmasını da en güçlü şekilde sağlamış oluyor.

 

Cihazlarda bulunan seviyelere göre desibel farklılığı da ortaya çıkabiliyor. Örneğin ilk seviyede çalıştırılan bir cihazda 48 desibel bir ses ortaya çıkıyorsa aynı cihaz ikinci kademede çalıştırılıyorsa 53 desibel ses ortaya çıkıyor. Ortama yayılan bu ses insan kulağını rahatsız etmeyecek düzeyde tutulduğu için rahatsızlık da vermiyor. Çift filtre ve yıkanabilir filtre özelliği sayesinde cihazın kullanımı daha da pratikleşiyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.