Kolay Taşınabilir Şarjlı El Süpürgeleri

24-07-2018 16:24
Kolay Taşınabilir Şarjlı El Süpürgeleri

Kolay Taşınabilir Şarjlı El Süpürgeleri

 

Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Ürünleri

 

Ses seviyesi 81 dBA olan elektrik süpürgeleri medikal ürün kapsamında değerlendirip siparişi verilebilecek ilk ürünler arasında bulunuyor. Motor gücü 1800 olan bu ürünler bir kere satın alındıkları takdirde uzun yıllar boyunca sorunsuz ve arızasız olarak hem evlerin hem de ofislerin temizliklerinde randımanlı bir şekilde çalıştırılma özelliklerine sahip.

 

Aç- kapa kontrol sistemi vasıtasıyla güvenli bir şekilde çalışma modeli oluşturan bu ürünlerde aynı zamanda ebeveynler için çocuk kilidi sistemi de mevcut. Hem ıslak hem de kuru şekilde çalışan toz torbalı süpürgeler su haznesine su katıldığı takdirde çift yönlü olarak hem kuru hem ıslak temizliğin öncüsü konumunda yer almakta.

 

Buharlı Temizleyici Ürünleri

 

 

Garanti süresi 24 ay olan buharlı temizleyiciler bir başka medikal ürünkapsamında olan ürünlerdir. Üst düzey temizlemeler ve profesyonel hizmetler için tercih edilmektedir. Buharın temizleme gücü ile birleşince sadece halılarda değil çıplak bırakılan bölgelerde de toza, kire karşı kalıcı bir mücadele verilmesinde etkin bir hizmet sunmaktadır. Uzun ve ince yapısı sayesinde herhangi bir şekilde yer kaplama külfetinden uzak bir şekilde konumlandırılabilir. İndirimli fiyatlar ile birlikte satışa çıkarılan bu üst düzey cihazlar son iki yıl içerisinde giderek popüler bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

 

Alternatif Elektrik Süpürgesi Ürünleri

 

 

Alternatif elektrik süpürgeleri içerisinde ilk sırada yer alan ürünler su filtreli temizleyicilerdir. Bu ürünler yüksek standartlara sahip olan 36 aya kadar varan garanti süreleri ile güvenli alışverişlerin ana kodlarını oluşturmakta. Sınırsız hareket kabiliyeti sayesinde her türlü zeminde zorlanmadan ve fazla efor sarf edilmeden çalıştırılabilir. Süpürme ucu pedallı olduğu için tüm gözeneklere ve dipte yer alan köşelere kadar girerek derinlemesine temizlik konforu sunar. Filtresi bez yapısında olduğu için değiştirilmesi ve uygulanması son derece pratik ve ergonomiktir. Kablosu 5 metreye kadar uzanan bu çok yönlü ürünler evlerde, çok katlı villalarda, müstakil dairelerde ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Uç kısmında aynı zamanda fırça mevcuttur. Süpürülen ortamların daha sonra bu fırça ile üstünden geçilerek içe sinen temizliklerin ifa edilmesinde aktif olarak kullanılırlar.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.