Mikrodalga Fırınlar Ne Kadar Sağlıklıdır?

24-07-2018 16:29
Mikrodalga Fırınlar Ne Kadar Sağlıklıdır?

Mikrodalga Fırınlar Ne Kadar Sağlıklıdır?

 

Mikrodalga Fırın Sağlık Ölçütleri

 

Donmuş etlerin ve soğumuş yemeklerin yeniden tüketime hazır hale gelmesinde mikrodalga fırınlar kullanılmaktadır. Öncelikli olarak tasarruf açısından son derece kritik bir öneme sahip olan bu cihazlar, aynı zamanda yemeklerin tüketilmeleri gereken ısıda hazırlanmalarını sağlamaktadır. Artan yemekleri cam saklama kapları ile birlikte birkaç dakikalık ısıtma işlemleri sonrası yeniden sofralara getiren çok yönlü mekanizmalardır.

 

Mikrodalga Fırın Çeşitleri ve Ürün Özellikleri

 

 

Zamanlayıcı tipi mekanik olan mikrodalga fırınlar saat tipi olarak 30 dakika ile sınırlandırılmıştır. Birçok buz tutmuş yemeğin dahi birkaç dakika içerisinde ısınıp yemeğe hazır hale getirilmesinde öncü olan ürünlerdir. Fırın hacmi 20 litre olarak ayarlanan bu cihazlarda her türlü yiyecek ve içecek cam kaplar vasıtası ile değerlendirilebilir. Güç kademeleri 1'den başlayıp 5 noktasına kadar uzanmaktadır. Kapak açma mekanizması yana açma standartları ile birlikte hem basit hem de pratik ölçeklerle desteklenmektedir.

 

Izgarası olan mikrodalga fırın çeşitleri de bu kategoriden incelenip satın alınabilecek bir diğer fırın çeşitleridir. Mevcut ızgaraları sayesinde çeşitli et ürünlerinin çözülüp yenmeye hazır olmasında da etkili çözümler üretmektedir. Izgara seviyeleri ise 1 ve 2 olarak ayarlanabilir ölçülere sahiptir. Küçük ve hafif görüntüleri ile birlikte mutfakların tezgahlarına minimal olarak tercih edilebilir. Siyah, beyaz ve gri gibi ana renklerde üretilip mutfaklara sunulan bu ürünler dekoratif olarak da ev hanımlarının estetik taleplerine cevap vermektedir.

 

Zamanlayıcı tipi mekanik değil elektronik olan ve gösterge panelinde dakika ayarlamaları yapılabilen çok yönlü cihazlardır. Daha büyük yemeklerin çözülmesi ve endüstriyel mutfaklarda aktif olarak kullanılması için üretilmiş 23 litrelik hazneye sahip mikrodalga fırın çeşitleri mevcuttur. Ön paneli paslanmaz çelikten olan bu ürünler uzun süreli olarak konforlu ve yüksek teknoloji kullanım modelleri sunmaktadır. Ayarlanan dakikaların sonunda pişirme süresi tamamlandığında kullanıcılara sesli uyarı verilmektedir. Led ekranı sayesinde karanlık ve loş ortamlarda dahi kontrolü sabit ve pratik şekillerde gerçekleştirilir. 800w güç kapasitesi ile birlikte modern güç ünitelerinin birleşimi ile satışa çıkarılmaktadır. Çeşitli renk ve biçim seçenekleri tamamen müşterilere bırakılmaktadır. İç yüzeyi gri olan modelleri de satışa çıkarılmaktadır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.