Teknoloji Devi Apple Telefon Modelleri

Teknoloji Devi Apple Telefon Modelleri

Teknoloji Devi Apple Telefon Modelleri

 

Akıllı telefonlar arasında gün geçtikçe artan bir hızla ios işletim sistemi kullanımı yaygınlaşmaktadır. Apple markası insanların gösterişi sevmesini, farklılık yaratma tercihini ve dikkat çekme çabasını kullanarak kendisine has bir teknoloji yaratmaktadır. Telefonların şıklığı, kalitesi ve güvenliği ile tercih edilme sebepleri gittikçe artmaktadır. Apple İphone telefonları her çıkardığı modelde kendi sınırlarını daha ileriye taşıma özelliğine sahiptir. İphone modelleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve iphone fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olmak için https://www.aktifexpress.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Apple Son Model Telefonları

 

 

Apple markası 2015 yılında tanıtıma çıkarmış olduğu İphone 6S cihazı 143 gramdır. 3D dokunma özelliğine sahip ve 4.7 inç boyutunda geniş ekranı vardır. Çözünürlüğü ise 1334 * 750 pikseldir. 14 saate kadar konuşma, 10 saate kadar internet kullanımı, 11 saate kadar video oynatma ve 10 gün bekleme süresi bulunmaktadır.

 

6S plus modeli 3D dokunma touch özelliği bulunan Retina HD ekran kullanılmış ve 5.5 inç ekran boyutuna sahiptir. 1920 * 1080 piksel çözünürlük yanında ağırlığı sadece 192 gramdır. 24 saate kadar konuşma, 12 saate kadar internet kullanımı, 14 saate kadar video oynatma ve 16 gün bekleme sürelerine sahiptir.

 

Apple İphone 6S ve 6S Plus modellerinin ikisi de gümüş, altın, uzay grisi ve roze altın renklerde piyasaya sürülmüştür. Hafızası yönünden 32 gb ve 128 gb hafıza seçeneği sunulmuştur. İki modelinde de ön yüzeyde parmak izi kalmaması ve yağ tutmaması için özel kaplama bulunmaktadır. 12 mega piksel kamera ile fotoğraf çekme zevkini sınırsız yaşatmaktadır. Kamera özelliği arasında yüz tanıma da bulunmaktadır. Parmak izi sensörüyle telefonunuz tamamen size özel olmaktadır. Siri ve facetime özelliği de Apple marka telefonların olmazsa olmazı haline gelmiştir.

 

7 ve 7 Plus modelleri altın, gümüş, roze altın, siyah ve simsiyah renkleriyle piyasaya sürülmüştür. Dahili hafıza seçenekleri ise 32 gb ve 128 gb boyuttadır. İki modelde parmak izine dayanıklı iz tutmayacak kaplamaya sahiptir.

 

İphone 7 modeli 138 gram ağırlığı ve 4.7 inç ekran boyutuna sahiptir. 1334 * 750 piksel görüntü kalitesi bulunmaktadır. 14 saate kadar konuşma süresi, 12 saate kadar internet kullanımı ve 10 güne kadar bekleme süresine sahiptir.

 

7 Plus modeli 188 gram ağırlığındadır ve 5.5 inç ekran genişliğine, 1920 * 1080 piksel görüntü kalitesine sahiptir. 21 saat konuşma süresi, 13 saat internet kullanımı ve 16 gün bekleme süresi sunmaktadır.

 

Son Teknoloji iPhone X Serisi

 

 

En son piyasaya sürmüş olduğu X serisi ile de Apple deneyimi farklı bir boyuta taşınmıştır. Uzay grisi ve gümüş renkleri bulunmaktadır. 64 gb ve 256 gb dahili hafızalarla tasarlanmıştır. 174 gram ağırlığında ve 5.8 inç ekran boyutundadır. 12 mega piksel kamera özelliği bulunmaktadır. 21 saate kadar konuşma süresi ve 12 saate kadar internet kullanımı özellikleri ile donatılmıştır. Hızlı şarj ve kablosuz şarj özellikleri dahil edilerek iphone modelleri arasında yerini almıştır.

 

iPhone fiyatları hakkında bilgi almak ve ürün satın almak için www.aktifexpress.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.