Telefon Aksesuarları Aktifexpress'te!

Telefon Aksesuarları Aktifexpress'te!

Telefon Aksesuarları Aktifexpress'te!

 

Popüler Telefon Aksesuarları

 

Bluetooth türü kulaklık modelleri telefon aksesuarları kategorisinde yer alan ilk ürünlerdir. Telefonların ayrılmaz bir parçası haline gelen bu kulaklıkların garanti süreleri 2 yıllık olarak müşterilerin karşısına çıkarılıyor. Klasik kulaklık cihazlarının aksine artık tamamen kablosuz olarak stereo ses veren bu cihazlar yüksek kullanım hacimleri ile birlikte kullanıcılara pratik izlenimler vermekte. Ses kontrol tuşları üzerinde yer almaktadır. USB kablosu birlikte satılmaktadır. Bu kablo Pc üzerinde çalıştırılarak şarj etme ve müzik aktarma seçenekleri de sunulmaktadır.

 

Sesli arama tercihlerini destekleyen özellikleriyle de dikkat çeken yüksek teknolojili kulaklıkların telefon ile bağlantı girişini gösteren led ışıkları da mevcuttur. Kumandalı ve mikrofonlu kulaklıklar da aynı aksesuar sınıfında ürün ve fiyat karşılaştırmaları yapılarak satın alınabilecek ürün çeşitliliğini ihtiva etmektedir. Çağrı cevaplama ve sonlandırma seçenekleri de aynı ürün üzerinden pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Kulak içi modelleri sayesinde yürürken, spor yaparken ve hareket halindeyken dahi düşme ve sarkma ihtimallerini ortadan kaldırma avantajına sahiptir. Hem Iphone hem de akıllı telefonlarda kullanılarak çok yönlü bir içerik hizmeti sunmaktadır. Mikrofon uzantısı ile birlikte ses ve müzik kaydetme ihtiyacı duyan tüm alıcıların bu ihtiyaçlarını da pratik ve seri bir şekilde karşılamaktadır. Bu kulaklıklar ortam sesini izole ederek dış ses ile iç ses arasındaki ayrımı arttırarak yüksek kalitede müzik dinleme keyfi de sunar.

 

Alternatif Telefon Aksesuarları

 

 

Usb kablolu araç şarj aletleri alternatif telefon aksesuarlarıkategorisinde bulunmaktadır. Led güç göstergesi sayesinde şarj seviyesinin takibi ergonomik olarak yapılmaktadır. Paket içeriğinde şarj adaptörü ile birlikte garanti belgesi ve 1.3 metre uzun data kablosu verilmektedir. Araçların içerisinde telefonların hızlı bir şekilde şarj edilmesi için sıklıkla tercih edilen yüksek teknolojili ürünlerdir. Uzun yolculuklar için özel olarak imal edilmiş seyahat şarj cihazları da ek alışveriş seçenekleri arasında bulunmaktadır. Bu ürünlerin kullanım kılavuzları da garanti belgeleri ile birlikte yeni sahiplerine iletilmektedir. 2 yıllık garanti kapsamında satışa çıkarılan bu cihazlar çok kısa bir süre içerisinde çok büyük oranda şarj dolumları gerçekleştirdiği için özellikle sık seyahat eden müşteriler için ideal bir standarda sahiptir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.