Tüm Kişisel Bakım İhtiyaçlarınıza Remington

21-03-2018 10:05
Tüm Kişisel Bakım İhtiyaçlarınıza Remington

Tüm Kişisel Bakım İhtiyaçlarınıza Remington

 

Remington markası uzun yıllardır elektronik kişisel bakım aletleri üzerine üretim yapan bir firma olarak bu sektör içerisinde yer almaktadır. Firmanın üretmiş olduğu ürünlere sitemiz üzerinden erişim sağlayabilmeniz mümkün olurken uygun fiyatlar üzerinden satın alım işlemini de yapabilirsiniz.

 

Sitemizde Remington markasına ait olarak kişisel bakım ürünleriiçerisinde yer almakla birlikte traş makinesi, saç kurutma makinesi, saç düzleştirici, saç şekillendirici maşa, sakal kesme ve erkek bakım seti ve epilasyon cihazları yer almaktadır. Remington ürünlerinin uygun fiyatlar ve kalite ile birlikte sitemiz üzerinden satışa çıkarılması sonucunda birçok müşterimizin kişisel bakım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktayız.

 

Remington Saç Düzleştirici

 

 

Remington markasına ait olan saç düzleştiriciler için sitemiz üzerinden alınabilecek olan 5 adet farklı ürün seçeneği bulunur. Bu ürün seçenekleri arasında yer alan alternatiflerin ortak özelliklerine bakıldığı zaman; 86% daha hızlı ısınma özelliği, Kabarmayı önleyici etki gösteren ve mikro bakım etmenlerine sahip olan seramik dış kaplama plakalar, saça ıslak ya da kuru şekilde uygulanabilme, dijital olarak tasarlanmış ısı göstergesi ve bununla birlikte 10 adet ısı ayarı derecesi (140 C – 230 C), 15 saniye içerisinde hızlı bir şekilde ısınmaya hazır, 110 mm uzunluğundaki plakalar, şekillendirme işlemi sırasında saçlara eşit olarak basınç uygulamakta olan esnek plakalar, 60 dakikalık süre sonunda otomatik olarak kapanma, turbo fonksiyon, ısıyı sabitleme, kolay saklayabilmek için plaka kilidi, ısıyı geçirmeyen kılıf, evrensel voltaj ve döner kablo gibi etmenlerin yer aldığı görülür. Remington düzleştirici fiyatları doğrultusunda alternatif birçok bütçe seçeneği sitemizde yer alır.

 

Remington Traş Makinesi

 

 

Erkeklerin kişisel bakım ürünlerinde kullandıkları traş makineleri sitemizde Remington markası üzerinden satışa çıkarılmıştır. Remington traş makinesi modelleri arasında toplamda 17 adet farklı ürün bulunmakla birlikte ürünlerin ortak özellikleri içerisinde; ComfortFloat bıçak çeşitleri, antibakteriyel başlık çeşitleri, 0 su geçirmeme özelliği ile ıslak ya da kuru kullanıma uygunluk, lityum özellikli pil, hyperflex teknolojisi, aktif bir şekilde çalışan kontur teknolojisi, çift olarak dizayn edilmiş yönlü bıçaklar, ultra keskinlik gösteren bıçaklar, ComfortTrim isimli ek başlık, 4 saatlik şarj süresi, şarj ve deşarj ışığı, evrensel voltaj, 2 yıllık garanti süresi ve kablosuz olarak üretilmiş şarj standı bulunur. Remington traş makinesi için sitemizi ziyaret ederek uygun fiyatlı ürünlere erişim sağlayabilirsiniz.

 

Remington Saç Şekillendirici

 

 

Maşa ismi ile de bilinen ve sitemiz üzerinden kullanıcıların hizmetine sunulmuş olan Remington saç şekillendirici ürünler hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olarak satışa çıkarılmıştır. Remington düzleştirici fiyatları içerisinde olduğu gibi şekillendirici modellerinde de bütçeye uygunluk durumu söz konusudur.

 

Remington saç şekillendirici ile uzun süreli dalgalı saçlara sahip olabilmeniz mümkündür. Kişisel bakım ürünleri dahilinde sunulan bu ürünlere hızlı ve güvenilir bir şekilde erişim sağlayabilmek ve satın alabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Epilasyon ürünlerine de kişisel bakım sayfasından erişim sağlayabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.