Yaz Aylarının Kurtarıcısı Klimalar

17-08-2018 17:27
Yaz Aylarının Kurtarıcısı Klimalar

Yaz Aylarının Kurtarıcısı Klimalar

 

Yaz Aylarının Kurtarıcısı Klimalar

 

Yaz aylarında en çok şikayet edilen nokta, sıcaklıktır. Sıcaklıktan uzaklaşmak isteyen insanlar, bulundukları ortama klima almayı tercih etmektedir. Kapalı ortamların havasını soğutan bu ürünler, lüks olmaktan çıkmıştır. Önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Serinletmek amacıyla tasarlanan klimaların elektrostatik ve karbon filtreleme yöntemleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cihazlara, antifungus kaplama özelliği de eklenmiş durumdadır. Böylece sterilizasyon yükseltilip, hava kalitesi arttırılmıştır. Yeni üretilen modellerde çok daha az enerji harcanmaktadır. Hatta cihazlar, havayı kötü koku ve partiküllerden arındırmaktadır. Ürünler, sağlık koşullarına uygun olarak üretilmiştir. Bu nedenle pek çok işletme, şirket ve ev serinleten soğutma ürünlerini tercih etmektedir.

 

Kaliteli Klima Modelleri

 

 

Inverter ve elegant modeller, kaliteli bir şekilde çalışan klima modelleri arasında yer almaktadır. Değişik fiyat seçeneklerine sahip olan bu cihazlar, gelişen teknoloji sayesinde az enerji tüketerek, kaliteli havayı ortama salmaktadır. Havadaki kir, toz ve partiküller filtreden geçirilerek, etrafa temiz hava üflenmektedir. Kısa süre içerisinde bulunduğunuz ortamın ısısını istediğiniz noktaya getirmeniz mümkündür. Kullanım kolaylığı açısından da cazip olan bu cihazlar çeşitli özelliklerde üretilmiştir. Fiyatları da sahip olduğu özellikler doğrultusunda belirlenmektedir. Az enerji tüketmesi, ay sonundaki elektrik faturanıza olumlu bir etki oluşturmaktadır. Başta fazla para ödediğinizi düşünseniz bile, sonradan doğru bir yatırım yaptığınızın farkına varabilirsiniz. Ortama uygun cihaz seçimi yaparak, soğutma işlemini en doğru şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Serinleten Soğutma Ürünleri

 

 

Yaz sıcaklığında serinletici etki yapan soğutucular, kapalı alanların daha sağlıklı bir ortama dönüştürülmesine katkı sağlamaktadır. Bu cihazlar aynı zamanda havadaki fazla nemi de alabilmektedir. Böylece daha konforlu bir ortam elde edilmektedir. Egzost özelliği bulunan modeller sayesinde etraftaki kötü kokular da giderilmektedir. Soğutucuların sahip olduğu inverter özelliği ile -20 0C' bile çok verimli bir sıcaklık sağlanabilir. Otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde ideal konfor alanı oluşturulabilir. Klimalara ısıtma özelliklerinin eklenmesi, onları sadece soğutucu bir makine olmaktan çıkarmaktadır. İhtiyaca göre ısıtma ya da soğutma amaçlı olarak kullanılabilmektedir. Dış ve iç hava sıcaklığına bağlı olarak, iyi ısıtma ve soğutma sağlanmaktadır. Yaz aylarının kurtarıcı cihazlarını uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.