Yaz Aylarının Sıkı Dostu Ekolojik Klimalar

11-07-2018 15:40
Yaz Aylarının Sıkı Dostu Ekolojik Klimalar

Yaz Aylarının Sıkı Dostu Ekolojik Klimalar

 

Yaz Aylarında Tercih Edilebilecek Klima Çeşitleri

 

Duvar tipi klimalar bu ürün kategorisinde yer alan ve sipariş listelerinde ilk sırada bulunan ürünlerdir. Müşterilerin ekolojik klimalarçerçevesinde değerlendirip satın aldığı bu ürünlerin ilk önemli özelliklerinin başında inverter olmaları gelmektedir. Hem hava temizleme filtresi hem de hava iyonlaştırıcısı bulunan bu ürünler sadece basınç vermeyip aynı zamanda hava sirkülasyonları ile nitelikli ve temiz bir şekilde odanın havalanmasını sağlamaktadır. Siparişi verildikten sonra bir hafta içerisinde kullanıcılarına iletilmektedir.

 

Montaj işlemleri de üretici firmaların yetkin ve profesyonel personelleri tarafından gerçekleştirilir. Belli başlı kampanyalar da kullanıcılara cep telefonları vasıtasıyla gönderilmekte ve klimalara dair tüm güncel enformasyonlar bu şekilde sağlanmaktadır. Hem kış aylarında hem de yaz aylarında kullanılan son derece çok yönlü ürünlerdir. Soğutma kapasiteleri yaz ayları düşünülerek ısıtma kapasitelerine göre bir tık öndedir.

 

Alternatif Klima Çeşitleri

 

 

Hızlı soğutma sistemlerine sahip olan yazlık ekolojik klimalar bu kategoride bulunmaktadır. Fan hız kademeleri 1'den başlayıp 5'e kadar ayarlanabilir ölçeklere sahiptir. Çok sıcak olunan ortamlarda hızlı soğutma özelliği devreye girerek istenen soğutmayı dakikalar içerisinde gerçekleştirmektedir. Sadece evlerde değil, otellerde, iş yerlerinde, misafir kabul odalarında da tercih edilebilir. Klima tipi inverter mono split olan bu ürünlerin ısıtma modelleri A kalite olarak belirtilmekte ve öyle lanse edilmektedir.

 

Çoklu program özelliklerine de sahip olan klima türleri 24 saatlik zaman dilimlerine göre programlanabilir. 50 frekans aralığında olan yüksek teknolojili klima ürünlerinde otomatik hava yönlendirme seçenekleri ve buz çözme potansiyelleri de mevcuttur. Kaset tipi klimalar da ekolojik ayrıcalıklar baz alınarak, tamamen çevreye karşı hassas ve duyarlı cihazlardır. Haberleşme kabloları ve güç kabloları ayrı renklerde teslimi yapılan ürün kutularında alıcılara iletilmektedir.

 

Ses seviyeleri iç ve dış ünitelere bağlı olarak değişkenlik gösteren kaset tipi klimalar sessiz çalışma özellikleri ile birlikte de ayrı bir kullanım konforu sunmaktadır. Renkleri genelde siyah, beyaz ve gri gibi karakteristik renklerden imal edilmektedir. Tüm odalarda ve yaşama alanlarında dekoratif ve minimal bir tercih olarak değerlendirilebilir. Nominal çalışma akımı da ek seçenekler arasında yer alır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.