Zarif Ve Şık Çamaşır Makineleri

26-06-2018 12:11
Zarif Ve Şık Çamaşır Makineleri

Zarif Ve Şık Çamaşır Makineleri

 

Teknolojik özellikleri ve her ihtiyaca cevap veren modellerle müşterilere sunulan Beko çamaşır makinesi, enerji performansı, kapasitesi, program sayısı ve farklı renkte tasarımları ile göz kamaştırıyor. Hem şık ve zarif hem de son teknoloji bir çamaşır makinesi isteyenler için her bütçeye uygun modellerle fark yaratıyor.

 

Evlerin Olmazsa Olmazı Çamaşır Makineleri

 

 

Beyaz eşyalar arasında işlevsellik olarak en çok kullanılan ve olmazsa olmaz bir eşya çamaşır makinesidir. Çamaşırların dezenfekte edilmesinde kullanılmakta olup evli bekar, çocuklu çocuksuz herkesin ihtiyacıdır. Teknolojinin ilerlemesi ile her geçen gün farklı özellikte modellerle karşımıza çıkan beko çamaşır makinesi, onlarca farklı tasarımda son derece şık ve zarif modelleri ile her kesimden insanın ihtiyacını karşılıyor. Nakliye ve montaj hizmeti en yakın Beko servisleri tarafından ücretsiz olarak veriliyor.

 

Son Teknoloji Beko Çamaşır Makinesi

 

 

Ekodeterjan Sistemi, ProSmart™ Inverter Motor, AquaWave™ Tambur Teknolojisi, Woolmark Apparel Care, Hi-tech Rezistans ve Özel Yan Duvar Tasarımı ile beko çamaşır makinesi, fonksiyonellik olarak kaliteli bir çamaşır yıkama teknolojisi ile donatılmıştır. Deterjan kaybını önleme özelliği, enerji tasarruflu ve uzun ömürlü motoru, ultra sessiz çalışma şekli ile kullanıcıların tüm beklentilerine cevap veriyor.

 

Elektrik ve su tüketimi olarak bütçe dostu olan Beko çamaşır makinesi; çocuk kilidi, farklı sıkma devirleri, su taşıma emniyet sistemi, zaman programlama ve kalan zamanı gösterme özelliği ile teknolojik olarak bir çamaşır makinesinden beklenen tüm özelliklere sahiptir.

 

Peşin veya kredi kartına taksitle şık ve zarif bir çamaşır makinesi sahibi olabilir, son teknolojik özelliklere sahip modellerden birini tercih ederek yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. Çamaşırları en hassas şekilde koruyan kapak camı ve kanatları, etkin deterjan kullanımı sağlayan ekodeterjan sistemi, enerji tasarruflu uzun ömürlü ve dayanıklı motoru ile Beko, aradığınız çamaşır makinelerini bulacağınız kaliteli ve güvenilir bir markadır.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.